Marcal Park

*Válaszon szintet a lakások megtekintéséhez.

Kényelem a természet közelségében

Marcal Park LátképHa olyan otthont álmodott magának, ahonnan tömegközlekedéssel  vagy akár autóval is könnyedén és gyorsan elérhető a belváros, de a munka vagy éppen szerettei meglátogatása után háborítatlanúl békés pihenésre vágyik, a Marcal Parkban most rátalálhat az igazira.

Mi minden található a környéken madáretetőkön kívül?, gyógyszertár, orvosi rendelő számtalan bevásárlási lehetőség, de iskola, óvoda és még éttermek is. A MarcalPark lakói bármit is szeretnének  elintézni, biztosan nem kell messzire menniük. A fennmaradó időben pedig nyugodtan élvezheti a páratlan látványt és a természet közelségét a kiserdő közvetlen szomszédságában

Minőségi Életre tervezve

Marcal Park LátképA Marcal Park minden egyes otthonát úgy alkottuk meg, hogy abba akár mi is szívesen beköltöznénk. Változatos méretekben elérhető kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb lakást. Tervezés folyamatában nem csak a lakások kialakítására fordítottunk nagy figyelmet, hanem a közös tereket is úgy álmodtuk meg, hogy a azok már a lakáson kívül is az otthon érzetét nyújtsák.

A mai kor legmagasabb elvárásainak is megfelelő anyagokkal és termékekkel dolgozunk, melyek nemcsak műszaki paramétereikben, hanem esztétikai megjelenésükben is a kiváló minőséget képviselik. 

A letisztultság és elegancia mellett a használhatóság és az időtállóság is kiemelten fontos szempont. Az épület építészeti nívójához magas kivitelezési minőség párosul, hogy a végeredmény egy igazán különleges és értékes ingatlan legyen.

Biztos Befektetés

Marcal Park LátképA jelenlegi piaci környezetben az egyik legjobb és legmegbízhatóbb befektetési forma a megfelelő ingatlanba történő beruházás. Így egyszerre válik Ön az általunk kínált, jó minőségű lakással egy hosszútávon értékálló vagyonelem tulajdonosává, ugyanakkor ezen ingatlant bérbe adva jelentős reál hozamot is elérhet.